Heimdal 2022

SLETTANE FJELLGARD

Slettane fjellgard ligger idyllisk til på Ål i Hallingdal på ca. 825 moh. og vi driver i mindre skala med 50 gammalnorske spælsauer. Ett av målene våre med saueholdet er landskapsbeiting rundt stølen for å ivareta gamle tradisjoner og sørge for at det ikke gror igjen både der, på fjellet og rundt gården. Ål er en vakker bygd med flott natur og jaktmuligheter ”rett utenfor” døren.

Vi selger skinnfeller til interessenter i Hallingdalsområdet men kan også sende til resten av landet. Så om du er interessert er det bare å ta kontakt. Skinnfellene er fra sauer som har levd et godt liv og fellene er garvet hos Granberg garveri. Det er viktig for oss at hele produksjonslinjen foregår i Norge. Prisen ligger på mellom 1700-2000,- for vanlige skinnfeller litt avhengig av størrelse og kvalitet. Hvert år får vi også inn noen få skinnfeller fra voksne søyer. Disse er endel større og ligger på ca. 2200,- -2500,-

For flere bilder av blant annet sauene kan du gå inn på fanen øverst på siden som heter foto og deretter inn på gardslivet i bilder. Om du ønsker noen av bildene på denne hjemmesiden på veggen enten på hytta eller i boligen din er det bare å ta kontakt.