SLETTANE FJELLGARD

Slettane fjellgard ligger idyllisk til på Ål i Hallingdal på ca. 825 moh. og vi driver i mindre skala med 40 gammalnorske spælsauer. Ett av målene våre med saueholdet er landskapsbeiting rundt stølen for å ivareta gamle tradisjoner og sørge for at det ikke gror igjen både der, på fjellet og rundt gården. Ål er en vakker bygd med flott natur og jaktmuligheter ”rett utenfor” døren.

Julegavetips! Vi selger skinnfeller til interessenter i Hallingdalsområdet så om du er interessert er det bare å ta kontakt. 18.03.2018 fikk vi ny forsyning av skinnfeller i hovedsaklig fargene mørkebrun, sort og litt lysere brun. Disse har en lengde på 110-140 cm. og er fra sauer som har levd et godt liv. Fellene er garvet hos Granberg garveri. Prisen ligger på mellom 1500-1700,- avhengig av størrelse og kvalitet.

For flere bilder av blant annet sauene kan du gå inn på fanen øverst på siden som heter foto og deretter inn på gardslivet i bilder. Om du ønsker noen av bildene på denne hjemmesiden på veggen enten på hytta eller i boligen din er det bare å ta kontakt.