PORTRETT OG MENNESKER

Det er alltid spennende å portrettere mennesker og gjerne i samspill med dyr. Dette er en helt annen måte å jobbe på enn ved ren dyrefotografering, men vel så moro. For å få gode portretter anser jeg det som viktig å få personen foran kamera til å slappe av og føle seg trygg på meg på andre siden. Jeg fotograferer også barn, men har kun ett lite utvalg i bildegalleriet. Dette er bilder som enten er fra workshop eller er mer stemningsbilder. Rene barneportretter er noe av det fineste jeg om, men disse skal barna selv få bestemme om skal deles når de blir store nok. Jeg liker å se på fotografering som en fin måte å samle minner på.

I 2018 og 2019 ble jeg bl.a. plukket ut til å ta bilder for Paula Lindgrens jaktsmykker. Dette var artig og jeg var heldig og fikk ha med meg Vårin som modell i 2018 og Marthe som modell i 2019. Jeg fikk også ta noen portrettbilder av Malin i 2022 i forbindelse med en konkurranse Merethe Dybedahl og Hårstua frisører på Gol skulle delta i.

Om du ønsker å bestille en fotografering enten det er barn, familie eller konfirmasjonsfotografering er det bare å ta kontakt.

PS: Jeg må få be om at bilder ikke kopieres uten tillatelse.

Flere prosjekter