Portretter og mennesker

Portretter og mennesker

Det er alltid spennende å portrettere mennesker og gjerne i samspill med dyr. Dette er en helt annen måte å jobbe på enn ved ren dyrefotografering, men vel så moro. For å få gode portretter anser jeg det som viktig å få personen foran kamera til å slappe av og føle seg trygg på meg på andre siden.

Dyr

Dyr

DYR Fotografering av dyr er både spennende og krevende. En må hele tiden jobbe og følge med for plutselig er øyeblikket over. For meg handler fotografering om å fange ett eller flere øyeblikk som forteller noe om den opplevelsen som oppstod akkurat der og da. Ved å dokumentere øyeblikk gir en forhåpentligvis betrakteren en mulighet…

Natur

Natur

Mye av fritiden min tilbringes ute i naturen og da gjerne på fjellet her i Hallingdal sammen med hundene våre og kamera er nesten alltid med! Naturfotografering er forskjellig fra dag til dag og egentlig fra time til time. Både vær og lys er i konstant forandring når man er ute i naturen.

Gardslivet i bilder

Gardslivet i bilder

GARDSLIVET I BILDER På gården har vi pr. dags dato 50 vinterfora gammalnorsk spælsau. Dette er en morsom sauerase som elsker at det skjer litt og som er veldig glad i kos. De bor ute hele året, men har selvfølgelig mulighet til å trekke inn når de ønsker det. Det er ikke alltid like lett…

Nybygg

Nybygg

Nybygg er boliger og hytter som er tilpasset og tegnet etter kundens ønsker og behov. I tillegg er boligen tilpasset tomt og utsikt. Ved å velge arkitekttegnet bolig/hytte fremfor et ferdighus/ferdighytte vil en få utnyttet både området og behov på en bedre måte.

Tilbygg/ombygging

Tilbygg/ombygging

Ofte kommer man i en situasjon hvor enten en bolig eller en hytte ikke lengre tilfredsstiller dagens behov. På hytter kan det i senere tid ha kommet strøm i området og man får mulighet til å koble seg til vann og avløp.